CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ ANKARA EĞİTİM MERKEZİ
JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ İKİNCİ DÖNEM EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin (JSGA) arasında sürdürülmekte olan personel eğitimi alanında iş birliği çalışmaları kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan ikinci dönem eğitici eğitim programları düzenlenen açılış töreni ile başlatıldı.

İkinci dönem eğitim programları kapsamında; 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında "Müzakere ve Müdahale Eğitici Eğitimi" ve 11-29 Eylül 2023 tarihleri arasında "Kolluk Savunma ve Müdahale Teknikleri (KSMT) Eğitici Eğitimi" sertifika programlarının gerçekleştirilmesi planlanmıştır. Müzakere ve Müdahale Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programına 38 personelin, KSMT 1. Kademe Yardımcı Eğitmen Sertifika Programına ise 39 personelin katılımları öngörülmektedir.

JSGA Beytepe Yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitim programları açılış törenine; Akademi Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanı Gökhan Köseoğlu, Ankara Personel Eğitim Merkezi Başkan Hüseyin Aslan, Tetkik Hakimleri Muammer Bircan ve Mutlu Aksoy ve eğitim görecek personel katıldı.